مشاوره حقوقی رایگان - خودرو وکالتی

سلام، خسته نباشید. من یک ماشین فروختم و به اسم طرف وکالت زدم ولی بعد چند مدت باز ماشین رو خریدم و وقت وکالت طرف تموم شد. اگه الان ماشین رو بفروشم سند به اسم من است آیا لازم است طرفی که وکالت به اسم او زدم اون هم بیاید یا نیازی نیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مبایعه نامه نوشتید ایرادی به انتقال ان توسط شما نخواهد بود چرا که مجددا از وی خریدید وبا اتمام مدت وکالتنامه ایی به ایشان دادید دیگر نامبرده مالکیتی بدان ندارد