مشاوره حقوقی رایگان - اموال سفیه

سلام . پدر من بالای هفتاد سال سن دارند و نمیتوانند اموال خود را مدیریت کنند . پسر بزرگتر ایشان همه اسناد و ... را با خود برده و بقیه ورثه به او اعتماد ندارند . اگر بخواهم تعدادی از اتفاقات را برای درک بهتر موضوع بیان کنم: یک نفر میخواست او را گول بزند که پدر تو در قدیم باغ را به پدر بزرگ من فروخته و بدون ارایه مدرک پدر من میخواست زمین چند میلیاردی را به نام او بزند که پسران ایشان رسیدند و اجازه ندادند و یا اینکه زمین های خود را به قیمتی بسیار پایین تر از قیمت معمول میخواست بفروشد.
ایا فرزندان ایشان میتوانند به دادگاه رجوع کنند و از قاضی حکم بگیرند تا یکی از فرزندان ایشان امین باشد و هر عمل حقوقی با اجازه و امضای همه فرزندان باشد؟ ایا همین که اسناد دست برادر بزرگتر است و بقیه پسران راضی نیستند مدرکی دال بر سفاهت ایشان است؟ ایا با اثبات سفاهت ایشان معاملات حقوقی قبل ایشان هم غیر نافذ خواهد بود؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما بایستی حکم حجر ایشان را بگیرید و معاملات ایشان بعد از تاریخی که محجور شناختهذمی شوند غیر نافذ خواهد بود. خیر همین که اسناد دست برادر بزرگتر است و بقیه پسران راضی نیستند مدرکی دال بر سفاهت ایشان نیست. در صورت اثبات حجر قیم تعیین می شود. البته 70 سال انچنان سن بالایی نیست.