مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شوهرم

سلام خسته نباشید خانمی هستم 22ساله که 17 سالم بود ازدواج کردم پسر سه ساله دارم با پسر عموم ازدواج کردم اون الان 33سالشه شوهرم انجمنیه و موقعیکه اعصابش خورده یجوری میخواد از من آتو بگیره که بعد بگه تو منو عصبانی کردی من 5سال میشه که در خانه پدر شوهرم با خانواده شوهرم زندگی میکنم واقعا زندگی در یک اتاق مشکله پدر شوهرم در حمام آن خانه مواد مخدر شیشه مصرف میکند. من بخاطر اینکه شوهرم از من راضی باشد به تمام حرف هایش گوش میدهم اما اونه یعنی همه چیز یکطرفه ست. بهش میگم بیا دو کلمه باهم حرف بزنیم میگه خوابم میاد حال ندارم موقعی که کار هم نرفته خسته کار نیست هنوزم میگه خسته ام و بیشتر روزاشو صرف خواب و کفتر بازی رفیقاش میکنه من ازش خواستم که روزی 20دقیقه برای من وقت بزاری البته موقعی که خسته نیستی اما اون وقتایی بوده که عصبانی شده و اجازه صحبت نداده گفته کم تر حرف بزنی بیشتر عمر میکنی یا وقتایی که من ازش دلگیرم گفتم من ازت ناراحت و عصبانیم میخوام باهات حرف بزنم میگه صدبار گفتم عصبانی میشی سرتو بکوب به دیوار یا پیش خانوادم تهدیدم میکنه کلیه هاتو درمیارم واقعا خسته شدم از رفتارهای نابهنجارش من سنی ندارم که اینجوری باهام میکنه حتی من مشکلی با خانوادشم ندارم منو از من خیلی از این آدم واهمه دارم میترسم بعضی مواقع شوخی های میکنه مثلا محکم گلومو فشار میده به خیلی چیزایی که به اون ربطی نداره دخالت میکنه مثلا گیر میده ببخشیدا...میگه لباس زیر بپوش یا نپوش یا وقتی من تو یک ماه دوتا چیز میخرم میگه چرا میخوای بخری ندارم بیشتر چیزایی که من و پسرم احتیاج داریم پدر و مادرم برام میخرن. ما صبح با هم دیگه بلند شدیم اون رفت به کفتراش رسیدگی کنه منم بیدار بودم بعد دوساعت اومد ظهر که شد اون خوابید منم پسرمو خوابوندم ساعت 3 بیدار شد دوباره بعد از اینکه ناهار خورد خوابید منم گفتم دوست دارم تو اتاق باهم سه نفره حرف بزنیمو با پسرمون بازی کنیم اون زیاد برای پسرمون وقت نمیزاره شاید چند روزی یبار که اون یبار بیشتر از 5دقیقه نیست اون روز داد زد که ببرش بیرون تا من بخوابم ما تویه یک آپارتمان 4طبقه زندگی میکنیم که برادراش با ما در طبقات بالا هستن خونه ما فقط کولر میخوا با برق کشی چون ما در خوزستان هستیم چون بدون کولر نمیشه رفت بالا نفس گیره بالا اومدم تو هال دیدم برقا خاموش کردن خواهر هم میخواست بخوابه بردمش بالاخونه بالا گرم و نفس گیر دوساعت موندیم اونجا پسرم آب بازی که میکرد زیاد گرمش نبود بعد دوساعت زنگ زده ‌گفته رفتید بالا پسرمون کجاست دریغ از اینکه حالمونو بپرسه بیاد ببینه ما از گرما هلاک شدیم یا نه خودم بهش زنگ زدم دیدم اشغاله بهم زنگ زد گفتم کجایی گفت رفتم ماهیگیری گفتم پس من اومدم بالا بخاطر تو تو بجای اینکه حالمو بپرسی بدون اینکه بگی میزاری میری منم عصبانی شدم تو واتساپ بهش ویس دادم با گریه و ناراحتی با اون فشار گرمایی که بهش وارد شده گفتم حق نداری وقتی پسرمون خوابه توام بخوابی موقعی که کار نمیری خسته چیته همش یا خوابی یا بالایی اونم اومده کارت های بانکی رو از من گرفته جلوی در خونه بابام اینا که اون پولی که ریختم حسابتو بده میخوام قسط بدم همه 200 تومن بوده سر 200 تومن عصبانی شده گفتم جلوی بابام اینجوری نکن گفت هرکی میخواد باشه مامانم بهش زنگ زد به مامانم گفته دیگه یه قرون واسه شیر طاها که میخوره به دخترت نمیدم میگه بیاد اینجا کلیه هاشو درمیارم اصلا این مرد یه مدتیه برام غریبه شده واقعا دارم به طلاق فکر میکنم این زندگی الانش اینه 30 سالم شد چیه من دارم دیگه این آدمو بخاطر حرف فامیل و پسرم تحمل میکنم شما راه بزارید جلوم که 22 سالمه نمیخوام عمرم تباه بشه از این ورم فکر پسرم هستم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تصمیم طلاق بعهده خودتان هست از طریق مطالبه مهریه میتوانید اعمال فشار کنید جهت رسیدن به اهداف