مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت گران قیمت

با سلام.
به استناد ماده 8 قانون بیمه اجباری شخص ثالث
پرداخت خسارت به خودروی نامتعارف توسط مقصر سانحه یا بیمه تا معادل خودروی متناظر متعارف داخلی می باشد و بیشتر از آن در خصوص خسارت تکلیفی ندارند.
طبق تبصره های همان ماده قانون خودروی نامتعارف، خودروی که قیمت آن بیشتر از 50 درصد تعهدات بدنی است، نامتعارف میشود.
به عبارتی اگر امسال 660 میلیون تومان است خودروی بالای 330 میلیون تومان نامتعارف میشود.
حال سوال این جا هست:
با توجه به این که طبق ماده 1 همون قانون، قانون بیمه اجباری شخص ثالث شامل موتور سیکلت هم می باشد
با موتور سیکلتی گران قیمت تصادف کرده ام که بالغ 150 میلیون تومان خسارت مالی دیده و من مقصر تصادف شناخته شده ام. از آن جایی که قیمت موتور سیکلت بیشتر از 330 میلیون تومان می باشد در دادگاه عنوان کرده ام که این موتور سیکلت نامتعارف است و به استناد همان قانون شخص ثالث که هم من بیمه شده ام و هم موتور سیکلت بیمه است برخورد شود.
اما قاضی محترم با توجه به لفظ کلمه خودرو که قانون گذار در تبصره قانون جهت تعریف و تبین آورده است میگوید موتور سیکلت نامتعارف نداریم؟
نظر شما سروران گرامی چیست و چگونه میتوانم اثبات کنم؟
لازم به ذکر است در مشروح مذاکرات مجلس در هنگام تصویب قانون یاد شده نیز چک کردم چیزی که این ها رو تفکیک کند نبود بلکه حمایت قانون گذار از آحاد و اقشار کم درآمد سطح جامعه بود.

پاسخ ها :

تصادف با موتور سیکلت گران قیمت موتور سیکلت گران قیمت خسارت تصادف تصادف موتور سیکلت