مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

باسلام خدمت مشاوران محترم.شخصی با یک شماره ایرانسل،از طریق پیامک تهمت‌های ناروا تهدید و فحاشی میکند فقط از طریق پیامک،یعنی هیچ تماسی را پاسخ نمیدهد و زنگ هم نمیزند و قصد دارد زندگی من را بهم بزند،حتی در پیامکهایش نوشته که پول داده و شماره مادرشوهر مرا پیدا کرده و واقعا هم شماره را پیدا کرده،ادعا میکند از گذشته من مدارکی دارد و می‌تواند زندگی ام را بهم بزند،من صددرصد مطمئن هستم شخص چه کسی است اما میدانم سیمکارت به نام خودش نیست،نمیدونم چجوری شکایت کنم چجوری ثابت کنم،دونفر هستند یکیشون دژبان ارتش زنجان هستش توی مخابرات آشنا داره و با رشوه هر شماره ای داشته باشیم پیدا می‌کنه حتی ریز مکالمات مون هم درمیاره طوری که میدونه من به دیگران چه پیامک‌هایی دادم اما چجوری ثابت کنم حتی نمیتونم ثابت کنم مزاحمتها کار اونهاست،میترسم شکایت کنم نتونم ثابت کنم ازم اعاده حیثیت کنند،گاهی وقتها از عصبانیت جواب فحاشی هایشان را میدهم خواهش میکنم کمکم کنید خوشبختیمون در خطره

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
تنها راهي كه وجود دارد
شما ميتوانيد شكايت تهديد ، توهين و فحاشي عليه صاحب شماره سيم كارت مطرح كنيد كه با استعلام مقام قضائي مشخصات صاحب ان بدست مي ايد و با احضار صاحب سيم كارت در مرجع قضائي
ممكن است با اطلاعاتي كه مشاراليه در اختيار آن مرجع گذاشته به شخص خاطي برسيد
باتشكر

یک وکیل

با سلام می توانید با ضمیمه کردن پرینت پیام ها شکایت توهین و تهدید و مزاحمت تلفنی نمایید مقام قضایی دستور استعلام مالک خط ایرانسل را می دهد و مالک احضار می شود و باید پاسخگو باشد ، به هیچ وجه پاسخ توهین آمیز ندهید.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما حتما شکایت توهین و فحاشی و تهدید را اقدام کنید بعد از استعلامات صاحب خط مشخص و جوابگو باید باشد.به هیچ وجه جواب متقابل ندهید تا علیه خودتان استفاده نشود