مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

عرض سلام و خدا قوت خدمت وکلای گرامی. بنده سرباز هستم و در حال حاضر در سیزدهمین ماه خدمت به سر میبرم و محل خدمت من هم نیروی انتظامی هست، در طی این مدت من به مدت چهار ماه به دلایلی غیبت کردم و بعد از این چهار ماه به سراغ من آمدند و من رو به دادسرای نظام بردند. در اون جا قاضی برای من حکم "معاف از کیفر" صادر کرد.
آیا با وجود این که فرار من مورد بخشودگی قرار گرفته، آیا باید در پایان خدمت اون چهار ماهی رو که در فرار بودم رو هم بگذرونم یا این که به خاطر دادسرا رفتن و بخشش، جزء خدمت حساب میشود؟ ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

فرار از خدمت سربازی سربازی