مشاوره حقوقی رایگان - راه های فسخ قرارداد

سلام خسته نباشید. بنده یک دستگاه موتور سیکلت با قولنامه خریداری کردم که فروشنده هم از صاحب اصلی موتور خریداری کرده بود شدند به نامش نبود ایشون به ما گفتن که موتور صحیح و سالمه ولی بعد از خریداری متوجه شدیم که موتور مشکل داره و چند جاش مشکل داره و گفتن که صاحب اصلی موتور رو پیدا میکنن و سند رو بنام میزنن ولی هیچ کاری نکردم و الان پاسخگو نیستن چطور میتونم قولنامه رو فسخ و پولمو پس بگیرم؟ الان دو هفته از معامله میگذره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید دادخواست فسخ به علت خیار عیب مطرح نمایید اگر ...

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ به جهت معیوب بودن مورد معامله و مطالبه ثمن بدهید