مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از اعسار تاخیر تادیه قبول است؟

با سلام
و عرض ادب
بنده چک دست شخصی داشتم بطور امانت که وی خیانت در امانت کرد و چک ها را اجرا گذاشت و با رشوه رای را به نفع خودش تمام کرد
بنده حکم اعسار دادم قبول شد
پیش پرداخت را پرداخت کردم و مابقی رو نه ، اون هم دنبالش نرفته
میخواستم بدونم بعد از اعسار میتونه درخواست تاخیر تادیه کنه؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

شمس الدین مصطفوی دارانی

شمس الدین مصطفوی دارانی :

استان :

خیر ازتاریخ صدور حکم اعسار خسارت تاخیر تادیه محاسبه نمی‌شود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خسارت تاخیر تادیه بعد از اعسار توجیهی ندارد، اما در صورتیکه ایشان بتوانند ثابت نمایند شما ملاحت پرداخت اقساط را داشته اید و پرداخت نکرده اید ممکن است دادگاه نسبت به پرداخت خسارت تاخیر تادیه حکم کند.

امید سلیمانیان

امید سلیمانیان :

پس از اعساز برای افراد عادی و پس از صدور حکم‌ورشکستگی برای تاجر خسارت تاخیر به دین تعلق نمیگیرد