مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام ما ماشینمون رو سه روز معامله کردیم و حق تعویض پلاک دادیم اما سند نزدیم چطور معامله رو فسخ کنیم لطفا کمکم کنید ایا می توانیم از شخص شکایت کنیم

پاسخ ها :

آرمان راسخ

آرمان راسخ :

استان :

سلام ، قرارداد شما یک قرارداد قطعی هست مگر اینکه شرایط فسخ را داشته باشید مثلا شرط کرده باشید اگر خریدار طرف 3 روز کل مبلغ را پرداخت نکند، فروشنده حق فسخ دارد

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

سلام
باید برا فسخ معامله دلیل باشه
والا صرفا با خواستن شما فسخ نمیشه

علي  حداديان

علي حداديان :

حق فسخ موکول به داشتن این حق در مبایعه نامه دارد . اگر حق فسخ را برای مورد مذکور برای خودتان شرط ننموده اید ، حق فسخ ندارید .

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

بیع عقدی ست لازم و فسخ شرایط دارد که با توجه به مبایعنامه و یا تخلف طرف مقابل از شروط ضمن عقد ممکن است برای طرف دیگر حق ایجاد نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید قرارداد بررسی شود بسته به شروط فسخ قراردادی دارد یا اگر تدلیس یا عیبی در مبیع باشد امکان پذیر می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از انعقاد مبایعه نامه ، عقد ، غیر قابل فسخ است مگر در عقد شرط شده باشد یا تخلفی صورت بگیرد یا. ..
برای پاسخ سوال شما باید
مفاد قرارداد و شروط قراردادی مطالعه گردد
تماس بگیرید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. فروش قطعی است مگر اینکه در قرارداد شرطی باشد که منجر به حق فسخ شود و شما بتوانید بدان استناد کنید. در غیر این صورت امکان فسخ وجود ندارد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید قرارداد بررسی شود که آیا حق فسخی درقراردادگنجانده شده یانه