مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

مورخه00/00/1397 اقدام به سرمایه گذاری در وب سایتی با عنوان ......... که مدعیه فعالیت در زمینه ارزهای دیجیتال بود، کردم. مالک این سایت فردی با نام الف.الف و با نام مستعار ک.پ می باشد. نام برده پس از جذب سرمایه ی حدودأ 50000 نفر، با ادعای دروغ ( هک شدن درگاه پرداختی سایت ) دارایی کاربران سایت را به مدت دو سال مسدود کرد. بعد از دو سال با تهدید حذف حساب کاربری، کاربران را مجبور به سرمایه گذاری مجدد نمود. نام برده همزمان با مسدودسازی حساب کاربران سایت، با استفاده از این سرمایه هنگفت به دست آمده اقدام به معرفی ارز دیجیتال خود تحت عنوان ..... با نماد اختصاری (..... ) و تاسیس یک صرافی با نام الف. نمود. در کانال های تلگرامی مربوط به این سایت، افرادی تحت عنوان ادمین با آگاهی کامل از فرآیند این کلاهبردای، وظیفه شناسایی کاربران معترض و حذف حساب کاربریشان را بر عهده داشته اند. و اقدام به جذب نفرات و سرمایه بیشتر و کمک به سر دسته این کلاهبرداری کرده و کمک شایانی در تبلیغ ارز دیجیتال این کلاهبردار کرده اند و خود از سرشاخه های این شبکه پانزی_هرمی هستند و برای پیشبرد اهداف این کلاهبردار اقدام نموده اند و کوچکترین انتقاد را با حذف نفرات پاسخ داده اند و با توجه به آگاهی کامل آنها از کلاهبردار بودن مالک این سایت، اقدام به همکاری با وی کرده اند.
مبلغ سرمایه گذاری اینجانب طبق مستندات موجود ......تعداد از ارز دیجیتال دوج کوین با نماد ........ بوده است لطفا راهنمایی کنید در ضمن خیلی ها شکایت کرده اند

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید البته باید مدارک و مستندات شما دقیقا بررسی شود

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
طبق مدارک و مستنداتی خود میتوانید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
شما و سایر متضررین می بایست شکایت کلاهبرداری تقدیم کنید و موضوع را پیگیری کنید.