مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده

سلام. بنده 7ماه پیش یک شخصی آمد در خانه ام با قمه و فحاشی و تهدید کرد تا به پلیس زنگ زدم فرار کرد. الان 7ماهه شکایت کردم. دو تا شاهد بردم. استشهادیه محلی اومدن پلیسا انجام دادن. پرونده در مرحله اول منع تعقیب رای دادن. اعتراض زدم و جلب به دادرسی شد. الان پرونده اومده نزد دادیار و حدود دوماهه که هیچ خبری نشده. این دادیار همون کسیه که منع تعقیب داده با متهم فامیله برا همین کاری نمیکنه. میتونم شکایت کنم از دادیار؟ یا پرونده رو میتونم انتقال بدم یه شعبه دیگه؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
چنانچه متهم از اقوام نزدیک دادیار به شرح قانون تلقی شود می توانید نسبت به صلاحیت دادیار از این حیث ایراد نمایید . در هر صورت با توجه به اینکه دادیار مستقیما زیر نظر دادستان بوده این موضوع را به اطلاع دادستان برسانید.