مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اینکه یک دست خط مربوط به سال 95هست یا چند ماه گذشته؟

با سلام من بابت مهریه ام یه زمین که متعلق به همسرم بود را از طریق دادگاه به اجرا گذاشتم بعد از توقیف زمین توسط مامور کلانتری وکارشناسی ومزایده زمین حالا یکی از دوستان همسرم با پشت نویس قولنامه زمین به تاریخ خرداد 95 ادعا می کنه که زمین رو اون موقع خریده و من درجریان معامله بودم وحتی وجه معامله رو هم به من پرداخت کرده واز من بابت توقیف زمین شکایت کرده و 24 بهمن دادگاه دارم حالا من برای اینکه معلوم بشه پشت نویس قولنامه مربوط به سال 95 نیست و جدید هست و همسرم برای فرار از دین و ندادن مهرم پشت قولنامه رو دست نویس کرده می تونم از دادگاه تقاضای کارشناسی خط بدم و در کارشناسی خط زمان نوشتن اون دست نوشته معلوم میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی مهمه و خیلی نگرانم که نتونم ثابت کنم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اول از یک وکیل دادگستری مجرب در دادگاه استفاده کنید ، ثانیا بله میتوانید به نوشته پشت قولنامه ادعای تردید کرده و اثبات اصالت انرا از کارشناس خط بخواهید ، کارشناس تشخیص میدهد نوشته پشت قولنامه اخیرا الحاق شده یاخیر