مشاوره حقوقی رایگان - شک در رابطه داشتن همسر

کار من خارج از شهر هستش و هر هفته 2 روز میام خونه و میرم چند روز نیستم ، یکبار که خونه بودم دیدم روی قسمت کشاله ران همسرم جای لکه قهوه ای رنگ ( همانند جای قدیمی شده گاز یا مکیدگی ) هست وقتی ازشون پرسیدم گفتن بخاطر ورزش هست و این که وزنه سنگین روی پا گذاشتن، میخواستم ببینم وقتی ایشون هر هفته با من رابطه داره میتونم اثبات کنم با کس دیگه ای بجز من رابطه داشته یا خیر ؟ یا اینکه اصلا همچین لکه هایی بخاطر ورزش ممکنه به وجود بیاد یا نه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حسن ظن به قضیه داشته باشید وبا سو ظن داشتن روابط زناشویی خودتان را در معرض مخاطره قرار ندهید مگر خلاف ان اثبات شود