مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مجدد مهریه

با عرض سلام.
مهریه همسر من 30 عدد سکه و دو دانگ خانه است.
بنده با همسرم تصمیم گرفتیم که مهریه او را به صورت نقدی روزانه یا هفتگی به حساب قرض‌ الحسنه او واریز کنم و خودش برداشت کند و این کار برج 2 پارسال به پایان رسید و کل مهریه را به صورت نقدی به حساب او واریز کرده ام. الان به مشکل خوردیم شاید به طلاق بکشد. آیا میتواند در دادگاه مهریه را طلب کند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که مکتوب نکرده باشید لازم است در زمان مطالبه با توسل به شاهد و رسید پرداخت ها اثبات کنید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
بهتر بود که موضوع توافق مکتوب می شد لیکن از طریق شهادت شهود (هرچند به سختی) می توان موضوع توافق را اثبات نمود.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.