مشاوره حقوقی رایگان - افزایش درصد جانبازی

با احترام به استحضار میرساند مرحوم پدرم جانباز 15 درصد بوده است و در کمیسیون ماده 15 ارجاع افزایش درصدجانباز 25 تغییر کرد و زمان قید حیات کمیسیون بدونی و عالی و ماده 134 جانباز شیمیایی از ناحیه ریه شناخته و مورد تأیید قرار گرفت آیا میشود برای افزایش درصد جانبازی پیگیری کرد. و ضمناً بر اثر مبتلا به کرونا و در مدارک پزشکی بیمارستانی قید شد بیماری زمینه‌ای ریه قید شده . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست صدور کارت درصد جانبازی قطعی بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به فوت مرحوم به نظرامکان افزایش وجودنداشته باشد