مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام و درود
چهارسال است که به صورت طلاق توافقی جدا شده ایم. هر دوماه یک سکه در این چهارسال پرداخت گردیده است. از روزی که سکه ها گران شده است، من دو پرداخت داشته ام و چون هر دوماه بایستی چهار تا پنج میلیون پرداخت می کردم، درخواست تعدیل در تقسیط با توجه به بخشنامه اخیر قوه قضاییه داده ام. که قاضی محترم حکم هر هفت ماه یک سکه را باتوجه به حقوق من که ماهیانه دومیلیون می باشد را داده است.
حال دو سوال دارم؟ آیا زوجه می تواند معترض به رای دادگاه باشد؟
سوال دوم: آیا با توجه به اینکه طلاق توافقی بوده و رای از همان روز اول به اعسار بوده است(دوماه یک سکه)، آیا زوجه می تواند درخواست توقیف ماشین یا خانه را هم بدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حق اعتراض دارد،خودروی شخصی توقیف میشود،منزل خیر