مشاوره حقوقی رایگان - خسارت توقیف

سلام و عرض ادب.
یک سال هست که ماشین باری خریده بودم و بعد سند و تعویض پلاک ماشین توقیف شد. پیگیر شدم و دیدم قبل من به یک نفری فروختند و اون شکایت کرده و دادگاه هم دستور توقیف داده است. الان بعد از یک سال چون طرف از من زودتر ماشین رو خریده بود رای دادگاه به نفع اون شد. میخواستم ببینم الان که رای به نفع طرف هست، من میتونم نسبت به خسارت توقیف اقدام کنم یا خسارت شامل نمیشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از شخصی که خریداری کردسد تمام خسارات خود را مطالبه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما باید دعوای فروش مال غیر کیفری و حقوقی ابطال معامله به جهت مستحق الغیر درآمدن معامله و مطالبه خسارت منطبق با نرخ تورم بانک مرکزی به شکل جداگانه مطرح کنید و دعوی حقوقی را بعد از کیفری مطرح کنید بهتر است