مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوسفند

با سلام . از بنده پنج گوسفند دزدیده شده و با واسطه دوربین ماشین شناسایی شده دو تا شماره از ماشین چسپ زده و بقیه مشخصه کاملا رفتم شکایت کردم شماره دادم ولی من شماره رو از طرف یه اشنا کاملا‌ در اوردم. الان باید چکار‌ کنم داخل شکایت شماره پلاک ماشین ناقص ولی من کاملشو دارم

اول شکایت کردم شماره ناقص دادم
ولی بعد شکایت رفتم شماره کامل رو در اوردم چکار‌کنم و به قاضی چی بگم ؟

پاسخ ها :

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام ؛ ارائه دلایل و مدارک محکمه پسند از سوی شما بعنوان شاکی موجب تسریع در جریان تحقیقات مقدماتی خواهد بود. بهتر است مرجع رسیدگی را در جریان بگذارید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید در جریان قرار دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با جمع اوری ادله متقن ومحکمه مسند طی لایحه ایی موضوع را به قاضی مربوزه گزارش نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما با توجه به اینکه شماره کامل خودرو را دارید میتوانید مشخصات کامل مالک خودرو را بدست بیاورید و سپس از مالک خودرو ، شکایت سرقت را مطرح نمایید یا شماره کامل خودرو را به قاضی اعلام نمایید تا برای ایشان ابلاغیه ارسال نمایند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شماره پلاک مطمئن هستید می توانید اعلام کنید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
درخواست توقیف ماشین دزد را بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طی لایحه ای جهت توقیف اعلام نمایید