مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

تصادف کردم خودرو ام 62میلیون خسارت دید گرفتم وبعد کارشناس 20میلیون افت قیمت برآورد کرد گرفتم الان قصد فروش خودرو دارم خودرو کمتر از 50میلیون از قیمتش فروش می ره من چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام شما خسارت افت قیمت را مطالبه کردید با نوسانات بازار و افزایش،و کاهش قیمت نمی توانید از کسی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید.

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
نظر به اینکه در خصوص افت قیمت کارشناسی صورت گرفت و مبالغ را هم دریافت نمودید ، دیگری ادعایی از شما پذیرفته نخواهد شد .

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

بادرود از انجایی که افت قیمت خودرو برا شما محاسبه و حسب اظهارات اخذ کردید دیگر اقدامی برای خسارت ناشی از نوسانات بازار وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به اخذ خسارت افت قیمت خسارت دیگری نمی توانید مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر افت قیمت را گرفته اید حقی ندارید مگر انکه در مهلت قانونی ب نظریه کارشناس اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اخذ خسارت وافت قیمت راهی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هیچ راهی ندارد
شما مبلغ افت قیمت خودرو خود را طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری و رای قاضی شورا گرفته اید دیگر نمی توانید مدعی ضرر و زیان بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
با این شرایط نمی توانید ادعایی داشته باشید