مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از سیم کارت

با سلام
من اگهی فروش سیم کارت زده بودم در سایت درج آگهی و شخصی برای خرید اومد و خطی که قرار بود بفروشم ندانسته یک طرفه بود منم امتحان نکرده بودم و اون شخص گفت یه خطه دیگه نداری بدم به خانومم میخواد بره مسافرت بتونیم در تماس باشیم تا اون خطو فعال کنی منم خدا شاهده از همه جا بی خبر خط خودمو دادم و خلاصه خط اول درست کردم و هر چی زنگ و پیام جواب نمیداد تا رفتم سوزوندم الان که وصل کردم میبینم اقا کلاهبرداری کرده با خطم و به پلیس اطلاع دادم الان تکلیف من چیه؟ممنون از وقتی که میذارین و خسته نباشید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب را طی شرحی وبا تقدیم شکایت از ایشان میمیری نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
امکان اثبات ادعای شما با طرح دعوای کیفری درست و ادله محکمه پسند وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با سلام مراتب را طی شرحی وبا تقدیم شکایت از ایشان میمیری نمایید