مشاوره حقوقی رایگان - دیه . طول درمان

سلام . 8.2.1400 تصادف کردم درشت نی پای چپم شکستو عمل شد پلاتین خورد. و 2جا پایین ابرو سمت راست و بالا ابرو ام بخیه خورد و پارگی داشت . میخواستم ببینم طول درمان تا 8.6.1400 دادن . که مراجعه کردم باز طول درمان و تمدید کردن . طول درمان در محاسبه دیه تاثیر دارد؟؟
بیمه از کار افتادگی شامل حالم میشود؟؟
چگونه محاسبه میشود؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طول درمان درجهت ملاحظه این موضوع است که محل صدمه بهبودی حاصل نموده یا خیر ومیزان صدمه ان چه میزان است وبعد قطعیت طول درمان درصد جراحات شما توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد ودرحال خاضر دیه قابل تعیین نیست