مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند و برگ کمپانی خودرو

با سلام چند مدت قبل خودرویی را با قولنامه دستی خریداری کردم که فقط پلاک به نام فروشنده هست و فروشنده برگ سبز و کارت ماشین و بیمه نامه رو تحویل داد و قرار شد برگ کمپانی رو فرداش تحویل بده ولی به دلایل واهی مثل در دسترس نبودن چند مدت طفره میرفت الان هم گوشیشو خاموش کرده و جوابگو نیست لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت انتقال سند رسمی وفک پلاک میتوانید دادخواست مذکور را به استنا مدارک مربوطه تقویم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است شما ابتدا به نمایندگی خودرو و راهور مراجعه نمایید و علت را مشخص نمایید
ولی شما میتوانید
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید