مشاوره حقوقی رایگان - حکم ارتباط نامشروع و زنا

اگر پسر و دختری باهم دوست بوده باشن و در طی مدت دوستی عکس هم باهم گرفته باشن بعد طی فریبی پسر به دختر تجاوز جنسی کند دختر هم با پای خودش به محل تجاوز رفته باشد نه با زور قاضی چه حکمی به آنها می دهد؟ آیا دختر شریک جرم است؟

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام هرگونه تعدی جنسی بدون رضایت که متوسل به زور باشد جرم بوده و مجرم تحت تعقیب و مجازات تجاوز به عنف قرار میگیرد البته بار اثبات تجاوز مثلا گواهی پزشک قانونی یا ادله دیگر مبنی بر اثبات جرم مثل شهادت یا دوربین که برای قاضی علم آور باشد بر عهده مدعی تجاوز می باشد .