مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ساختمان

مدیر ساختمان بدون مشاوره با اهالی بخاطر ماشین خودش رمپ پارکینگ رو تغییر داده و حالا از مالکین پارکینگ دار درخواست سهم کرده...در صورتی که ماشینهای بقیه مشکلی با درب وروی پارکینگ نداشتند....ایا این پول از لحاظ قانونی باید پرداخت شود؟

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، بله اگر مدیر با انتخاب مالکین دیگر تعیین شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر تغییر باید با رضایت سایر مالکان باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر راسا وبدون توافق دیگران انجام شده شخصا باید هزینه را پرداخت نماید وارتباطی به سایرین ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که بدون رضایت سایرمالکین بوده خیر،هرگونه تغییر بایدبارضایت همه مالکین صورت گیرد