مشاوره حقوقی رایگان - سؤال در رابطه با طلاق و ملک مشاع

با سلام و احترام .
مدتي است همسرم منزل رو ترك كرده و در حال حاضر در طَي جريان تمكين هستيم.
قبل از رفتن ايشان من ٣ دانگ از خانه اي كه خريديم و داخلش مستاجر بوده به نامش زدم
الان قرارداد مستاجر تموم شده
من با مستاجر صحبت كردم
قرار شد ٢٠ ميليون به پول پيش اضافه كنه كه ١٠ تومن براي من بشه و ١٠ تومن براي همسرم
يك ماه پيش با پدرم بنگاه رفتيم و پشت قولنامه رو امضا زديم و قرار شد بره واريز كنه نيم ساعت بعد پيام داد كه خانومت گفته نميام امضا كنم ميخواي بشيني بشين
الان بهش ميگم ١٠ تومن منو بده نميده
ميگه تا خانومت نياد من پول تَو رو نميدم من چه كار ميتونم بكنم. ؟
بهش گفتم ميخوام خونه رو بدم يكي ديگه درب رو اصلا باز نميكنه ممنون ميشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید یا شریک حاضر به امضای قرارداد اجاره بشود یا شما باید درخواست تخلیه فوری را به شورا مطرح نمایید یا ..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در ملک مشاعی این چنین مشکلاتی هست راه حل تقاضای فروش از طریق ثبت و یا دادگاه حسب مورد هست هم چنین حکم تخلیه در شرایط کرونا اجرا نمیشود