مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

سلام خدمت وکلای محترم سایت دادراه
بنده در روز سه شنبه به یکی از مغازه های پاساژ ... مراجعه کردم و قیمت یک مدل گوشی گرفتم فروشنده قیمت رو به من 4,600,000 تومان اعلام کردند اما هنگام کشیدن کارت که توسط فروشنده به صورت پنهانی انجام شد مبلغ را 5,200,000 و یکبار دیگر 140,000 تومان کشیدند من بعد از درخواست مرجوعی جنس که رد شد با پلیس تماس گرفتم
مامور کلانتری گفتند فقط در صورت عدم ارائه فاکتور یا ضرب و جرح می توانند دخالت کنند و باید به اتحادیه مراجعه کرد و بعد رفتند.
سپس فروشنده امد و جنس و فاکتور رو داخل یک کیسه به من تحویل داد من هم که ناامید شده بودم رفتم بیرون و بیرون از پاساژ متوجه شدم که فاکتوری که به من دادند نه مهر دارد نه سربرگ و حتی مبلغ 140,000 تومان اضافی رو هم ننوشته اند و کاغذ های دستگاه پوز هم داخل کیسه نیست به نظر شما من دستم به جایی بند هست؟ یا کار از کار گذشته؟
دم شما گرم کاش همون موقع با شما تماس میگرفتم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق تعزیرات اقدام نمایید چرا که عدم صدور فاکتورنیز خود تخلف مجزایی خواهد بود ومیتوانیید بابت پیامکهای که برای شما از بابت کسر وجه از حسابتان امده به استناد ان شکایت خودرا طرح نمایید