مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام، بنده ماه قبل جهت تعمیر اگزوز خودرو به مغازه ای مراجعه کردم تعمیرکار مربوط تاخیر داشت لذا تا رسیدن ایشان همسایه وی نسبت به جابجایی خودرو و مزاحمت به بنده اعتراض کرد و جابجا کردم، یکی دو بار درخواست تکرار و جابجایی انجام شد بعد با تحریک همسایگان مجدد درخواست تکرار شد در نتیجه با اعتراض من مبنی بر حضور داخل خودرو و امکان هر لحظه جابجایی و اینکه خیابان معبر عمومی است به درگیری لفظی (فحاشی) و فیزیکی کشیده شد فرد مذکور میله آهنی برداشته به من حمله و چند ضربه زد و گوشیم شکست، بعد با تماس 110 و عدم سازش به کلانتری رفتم بعد پزشک قانونی، الان از من شاهد میخان و من ندارم، فقط گفتن تحقیق محلی انجام میشه. حالا برعکس ایشون یه استشهاد کذب درست کرده که من مزاحمت ایجاد کردم و به ایشون حمله کردم و مچ پاش آسیب دیده رفته شکایت کرده
تکلیف من چیه به خدا هم کتک خوردم هم ضرر کردم شکایت کردم به حقم برسم یک ماهه علاف میچرخم الان هم با این اوصاف ممکنه محکوم بشم توروخدا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،برای شکایت باید مدرک داشت صرف محق بودن کافی نیست .