مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام ما یه ماشین خریدیم که نصف پول رو دادیم برای بستن قولنامه و یک قولنامه دستی نوشتیم ولی با صاحب ماشین نه یکی از دوستان آن فرد بعد قرار بود امروز این آقای که ما ماشین رو ازش خریدیم بیاد محضر ولی گفت سند در رهن است و نمیتونه بیاد و الان هم ما میگیم بیا معامله رو فسخ کن ولی ایشون پول مارو نمیده و از مدارک ماشین فقط بیمه و کارت ماشین دست ما است و ماشین هم در پارکینگ عمومی است

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نام مالک در قولنامه به عنوان فروشنده ذکر نشده است فروش مال غیر صورت گرفته است .
متن مبایعه نامه هم بایددبررسی شود .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال نا مفهوم است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط فسخ وجود داشته باسد اعمال فسخ نمایید