مشاوره حقوقی رایگان - دخالت و کتک زدن پدر شوهر و شوهر

سلام 5 ماه پیش شوهرم منو کتک زد و سرو گوشم آسیب دید منو مجبور کردن به خانه پدربزرگ شوهرم برم و شب رو اونجا موندم و صبح حالم بد شد و شوهرم من رو به درمانگاه برد ولی در درمانگاه معاینه نکردن و من زنگ زدم پدرم اومد و منو برد بیمارستان ، توو بیمارستان پلیس صورت جلسه کرد و مادرم به شوهرم زنگ زد بیا همسرتو ببر ولی شوهرم نیومد بعد از مرخصی از بیمارستان مادرم منو برد خونه خودم تا رسیدم شوهرم به پدرش زنگ زد و پدرش اومد و منو تو اتاق خواب خودم کتک زد و میخواست گوشی و طلاهای منو بگیره بعد از کتک زدن شوهرم به دستور پدرش منو جلوی صاحبخانه و همسرش و مادر من از خونه بیرون انداخت
(من 9 ماهه ازدواج کردم که از 5 ماه پیش منزل پدرم هستم و یک ماه بعد ازدواج هم به خاطر کتک زدن همسرم و شکستن انگشتم یه بار هم شکایت شده که شورای حل اختلاف به صلح کشوند و منو به منزلم برگردوندن ، در واقع خانواده همسرم هر روز از زندگی ما رو به جهنم تبدیل میکردن و همسرم مطیع مادر و پدرش هست ، و در این 9 ماه ازدواج هیچ گونه رابطه ای بین ما رخ نداده به دلیل اینکه همسرم نمیتونست و ...)
میخواستم بدونم قانون برای پدر شوهرم و شوهرم چه مجازاتی در نظر داره ؟؟؟
من چه اقداماتی باید بکنم

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

در صورت اثبات ضرب و جرح عمدی، حبس در نظر گرفته میشه
شما از هر دو نفر شکایت کنین .