مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام-خانمی ازم شکایت کرده اتهام کلاهبرداری درحالیکه اینطور نبود من دادسرای نیابتی ادلمو نوشتم و ارسال کردن به محل شاکی اما قاضی یکسال حبس تعزیری با رد مال حکم صادر کرده الان 20روز وقت دادن برای تجدید نظر استان. من 8میلیون از 30میلیون رو پس دادم چطوری رفع اتهام کلاهبرداری کنم؟ چقد احتمال دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بستگی به قاضی صادر کننده حکم دارد .شما باید تمام مال را برگردانید

پرسشگر :

ممنون.خب درمورد رفع اتهام کلاهبرداری چیکا باید بکنم؟من در لایحه ای که برای قاضی بدوی فرستادم گفتم که بدهکارم اما کلاهبرداری نکردم.الان 20روز وقت دادن برای تجدید نظر استان چیکار باید بکنم؟

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

توضيحاتتون بنظر من كامل نيست اگر توضيح كامل بديد طبق عناصر مادي و معنوي جرم ممكنه بشه رفع اتهام كرد حواستون باشه مهلت تجديدنظرخواهي تمام نشه

پرسشگر :

ایشان ادعا کردن من تو سایت اشنا شدم و گولشون زدم پول گرفتم درحالیکه به میل خودش طب بازه زمانی پول ریخته و منم مقداری رو برگردوندم از طریق کلاهبرداری شکایت کرده تا به قول خودش منو ادب کنه درحالیکه اسمشو دارم میگه کلاهبردار نیستی خواستم ادبت کنم که چرا بقیه پولمو یکجا نمیدی قضیه این بود و چون نتونستم در محل دادسرای شاکی حاضر شوم قاضی غیابی رای رو صادر کرده.و اینکه من در شرف استخدامم با فرض محکومیت بنده در تجدید نظر آیا بعنوان سوپیشنه در گواهی لحاظ میشه؟
و اینکه من تومهلت 20روزه تجدید نظرخواهی روز 19 بخوام جهت تعیین وقت رسیدگی در دفتر خدمات قضایی اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

پس کلاهبرداری انجام شده که شما ملزم به پرداخت شدید

پرسشگر :

نخیر من اگه پرداخت کردم چون بدهی داشتم بهشون قرار بر کلاهبرداری بود خب نمیدادم اونو هم

عادل بابایی

عادل بابایی :

استردادپول هیچ ارتباطی به اینکه آیا کلاهبردارش صورت گرفته یا خیر ندارد حتی اپر تمام پول را برمی گرداندید یا اصلا ریالی عودت نمی دادید

و نکته مهم اینکه شما حتی اگر رضایت بگیرید در صورت اثبات چرم قاضی نمیتواند شما را به کمتر از یکسال زندان مخکوم کند و به هرحال یکسال زندادن شما حتمی است بنابراین توصیه میکنم حتما وکیل بگیرید تا درصورت ممکن تبرئه شوید