مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با خانمی در اینستاگرام آشنا شدم و پس از چندین ماه اشناییت از احساسات بنده سواستفاده کردند و به من گفتن در سایت شرط بندی یه حساب تشکیل بده و مبلغی در درونش بگذار تا من با گوشی خودم بازی کنم پولی که برای شما میاد و برای من واریز کن من بیکارم و از این داستانا ... بنده برای اینکه به ایشون علاقه داشتم و با اینکه بلد نبودم چکار کنم تلفن خودمو در اختیار ایشون قرار دادم و همه کارای این سایتو اعم از شارژ و تشکیل حساب و ایشون خودشون انجام میدادن ... و شاهد دارم. اوایل این کار ایشون از کارت من خورد خورد دویست تومن سیصد تومن شارژ میکردن تا اینکه نزدیکه یه هفته پیش یک میلیون و پانصد از حساب بنده شارژ کردن و فردای همان روز کل این حساب کاربری با تلفن خودشون که رمز و پسورد بنده رو می‌دونستن موجودیو صفر کردن در درون این سایت و اکانت اینستاگرام خودشونو پاک کردن . ناگفته نمونه به من گفته بود یک میلیون و پانصد شارژ کن من بهت سفته میدم و کلا اکانت اینستاگرام و پاک کرده ... من فقط آدرس محل کارشو دارم و اسم و فامیلش ... رفتم جلوی محل کارش بهش گفتم من از راه قانونی پیگیری میکنم اون خانم به من گفت شما هیچ کاری نمیتونی بکنی من کارم اینه از این طریق برای آدمهایی امثال تو که ساده هستن چنین کاری با گوشی خودشون انجام میدم چون نمیتونن پیگیری کنن و منبع درآمد منه و من چون دختر هستم اگر پیگیری کنی میگم امنیت جانی و چمیدونم انگ مزاحمت بت میزنم و شاهد به اندازه کافی جور میکنم و میگم نمیشناسمت!!! بعد شنیدن این حرفا رفتم پلیس فتا بمن گفتن مدرک لازم و نداریم چون دیلیت اکانت زده و به چت هایش دسترسی نداریم و شما خودتم ندونسته گول خوردی پات گیره نمیتونی کاری کنی قید پول و بزن ... الان من باید چکار کنم میتونم آیا از دست این خانم شکایت کنم پولمو پس بگیرم ؟! راه قانونی چیه؟! چون هیچ جوره قابل درک نیست برای من... قبل اینکه اکانت اینستاگرام و پاک کنه من اسکرین شات دارم ازش که منو اغفال کرده گول زده و از احساست بنده سو استفاده کرده و خودش لینک سایت و برام فرستاده و منو اغفال ذهنی کرده کع اینکار و انجام بده تا اعتماد کنم بهت!!! از نظر قانونی من چکار کنم؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
به نظرم در مرتبه اول با فرستادن اظهارنامه به آدرس ایشان ، تبعات قانونی رفتار مجرمانه را به ایشان گوشزد کنید و مثلا مهلت 72 ساعته برای بازگرداندن پولها به شماره کارت خودتان تعیبن کنید
چنانچه پس از گذشت این زمان ، پولی برگردانده نشد از باب کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع طرح شکایت نمایید
ضمنا تمامی چت های باقی مانده مبنی بر سوابق ارتباط ،درخواست پول و تهدید ها را نگهدارید یا از آن اسکرین شات بگیرید
ضمنا در مکالمات بعدی جانب احتیاط را نگهدارید که مبادا از سوی شما کلامی مبتنی بر مزاحمت یا فحاشی و … صورت گیرد .
موفق باشید