مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. بنده چند قرارداد شراکت با شخصی از سال 97 دارم‌ . سرجمع حدود 400میلیون پول بهش دادم‌ و 800 میلیون پول بهم داده‌ و گفت سود کار هست. ولی الان بابت اصل سرمایه م خودداری کرده منم با قراردادهای شراکت شکایتش کردم توی دادگاه حقوقی بابت 400 تومن. اخرین بار هم 200 میلیون دیگه ازم گرفت گفت قرارداد با بانک ملی دارم.‌ ولی متوجه شدم قرارداد نداره منم توی دادگاه کیفری برای کلاهبرداری 200 میلیونی شکایتش کردم. ایا مطالبه وجه من توی دادگاه حقوقی برای 400 میلیون تحت عنوان شراکت، روی پرونده کلاهبردری تاثیر میزاره؟ اصلا کلاهبرداری محسوب میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اصلا کلاهبرداری محقق نشده است . کلاهبرداری شرایط خاصی دارد که باید این شرایط موجود باشد تا کلاهبرداری محقق بشود
از باب مطالبه وجه 400 میلیون هم ، شما باید
در دادگاه میزان سود
مشارکت را مشخص نمایید و اگر نتوانید میزان سود مشارکت را مشخص
نمایید ، شریک شما اعلام خواهد کرد که اصل مبلغ و سود را به شما داده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از مصادیق جرم‌کلاهبرداری نمی‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
کلاهبرداری نمی باشد دعوا حقوقی است.