مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی شوهرم به وکالت من

سلام شوهر من اقامت آلمان را دارن و الان میخوان منو پسرمو با پیوست خانواده ببرن اما شناسنامه اون ایران نیست و در اختیار دولت آلمان است و برای تایید مدارکمون احتیاج داریم اما تا دو ماه آینده در اختیارش قرار نمی‌گیرد و مدارک سفارت ما نقصی خورده فقط یه ماه وقت داریم تا شناسنامه رو بیاریم که اونم نمیشه من میتونم با وکالتنامم که شوهرم به من داده براش المثنی بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید ولی
برای گرفتن شناسنامه المثنی چند ماه طول میکشد
به سفارت اعلام نمایید که شناسنامه در خارج از ایران است و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید شخصا یا توسط وکیل اقدام نمایید و نیز می تواتید گواهی بگیرید ففلا کار شما انجام شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بستگی به حدود و مفاد وکالت دارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
گرفتن المثنی شناسنامه زمان بر و دشوار است
نظر بدان که شناسنامه رونوشتی خلاصه از دفتر مخصوصه در اداره ثبت احوال است،
از سفارت درخواست کنید که ترجیحا در خصوص اصالت شناسنامه و سایر اطلاعات لازم، از اداره ثبت احوال مربوطه استعلام نمایند...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه اختیار داشته باشید می توانید