مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
پسری که میخواهد مهریه بدهد اگر دو واحد آپارتمان داشته باشد میتواند برای آنکه یکی از خانه ها را برای دادن مهریه نفروشد، به دادگاه دادخواست اعسار داده و خواهان تقسیط مهریه شود؟
(مبلغ آپارتمان از مبلغ مهریه خیلی بیشتر باشد و پسر نخواهد بخاطر پرداخت مهریه آن خانه را از دست بدهد)

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
چنانچه واحد مسکونی جزو مستثنیات دین شناخته نشود, اعسار زوج پذیرفته نخواهد شد و روند اجرا و مزایده و نهایتا تنظیم سند انجام خواهد شد .