مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک مزایده ای

سلام خسته نباشید. من چند سال پیش سهم ارث شوهرم را بخاطر مهریه و جهیزیه توقف ودر مزایده سهم شوهرم خریدم وبرای انتقال سند در دفترخانه نمی آید ومدارک لازم مثل اصل و... رادراختیار دفتر خانه قرارنداد ومامور شهرداری را برای بازدید هم راه نمی دهند و خرج مالیات وعوارض و...راهم حاضر نیست بدهد لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.