مشاوره حقوقی رایگان - پيگيری اكانت فيک اينستاگرام

سلام وقت بخير خسته نباشيد.چند روز پيش من از طريق يك اكانت فيك اينستاگرامي يسري پيامهاي تهديد آميز دريافت كردم و بعد از چند ساعت اون اكانت از اينستا حذف شده ميخوامستم ببينم ميتونم با اينكه اكانت رو ديليت كردن از طريق شكايت كردن پيگيري كنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید شکایت نمایید اما در صورت دیلیت شدن خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه اینستاگرام امکان ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با طرح شکایت خود میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیر موضوع باشید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید