مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید درخواست مهریه کردم 124 سکه. شوهرم گفته که پرداخت میکنه و درخواست اعسار داده شاهد آورده و جلسات تشکیل شده مطمئنم که اعسارش پذیرفته میشه
میخوام یجوری حکم جلبش رو بگیرم و به زندان بره در چه صورتی میتونم اینکارو بکنم چون یکجا میخوام و نمیخوام قسط بندی بشه راهی هست ؟
پس چطور اینهمه آدم بخاطر مهریه داخل زندان هستن 2 تا شاهد آوردن که کاری نداره من خیلی تعجب میکنم که به همین راحتیا قسط بندی میشه و به زندان نمیفرستن

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در تا تعیین تکلیف پرونده اعسار امکان گرفتن جلب نیست .مگر اینکه اعسارشون رد و قطعی بشه .یا اینکه اقساط تعیین شده را پرداخت نکنند.فقط نسبت به اقساط معوق میتوانید جلب بگیرید