مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تجدید نظر برای نسبت دادن قذف به همسرم

سلام
من و همسرم از برادر همسرم به علت ارسال پیامک با مضمون زشت و زننده از ایشان شکایت کردیم در اولین مرحله از مراحل بازپرسی به خانمی که دادیار بودند اشاره به این موضوع کردم که متهم علاوه بر ارسال پیامک ،در تماسی که بنده با ایشان داشتم نسبت ناروای قذف به همسرم داده اگر چنانچه لازم باشد من مکالمه تلفنی ضبط شده خودم با ایشان را دارم و لیکن دادیار محترم حرف خاصی نزده و پرونده با دستور به جلب دادرسی متهم به دادگاه کیفری 2 ارسال و در نهایت متهم محکوم به پرداخت 51،000،000 ریال جزای نقدی ( صرفا برای ارسال پیامکها) به صندوق دولت به علت اقرار صریح متهم به ارسال پیامک و محرز بودن بزه انتسابی محکوم شد.سوالم این است آیا بنده می توانم با تنظیم لایحه ای مبنی بر نسبت دادن قذف به همسرم و همچنین فحاشی به پیامبر اسلام توسط متهم، در مکالمه تلفنی ضبط شده بنده با متهم که بلا فاصله بعد از دریافت پیامکها، توسط بنده برقرار شده و در اختیار دارم ،در دادگاه تجدید نظر استان اعتراض کنم چرا که رای صادره برای طرفین ظرف بیست روز قابل اعتراض می باشدو درخواست اشد مجازات برای نامبرده را داشته باشم؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه عنوان اتهامی مورد نظر شما نیاز به رسیدگی در پرحله بدوی را دارد قابل رسیدگی در مرحله تجدید نمی باشد.