مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تصمیم نهایی پذیرش اعسار

با سلام
بنده دادخواست اعسار از مهریه دادم که معسر شناخته شدن و 133 سکه تبدیل به پیش پرداخت 3سکه و هر هفت ماه یک سکه بعنوان تصمیم نهایی در دادنامه ابلاغی تعیین شده و مهلت 20 روزه تجدیدنظر استان درحال اتمام است.
امروز یه پیامک اومد برام که تلفن شما با درخواست اداره ثبت شهرری قطع و برای پیگیری به ثبت مراجعه کنید.
میتونم به استناد بند و ماده 24 قانون محکومیت های مالی اداره ثبت رو‌ ملزم به رفع توقیف کنم یا از شعبه دادگاه محل صدور دادنامه باید اقدام کنم یا کلا نمیشه. کاری کرد
تمام پیامک های ثنا و بانک و حتی اپلیکشن اسنپ راننده ها که با موتور کار میکنم به این خط 912 وصله و با شغل و درامدم ارتباط مستقیم داره
جزو مستثنیات هم به صراحت ذکر شده تلفن مورد نیاز مدیون
دوم اینکه همون سه سکه و هر هفت ماه یک سکه هم با توجه به قیمت 11 م ت سکه غیر ممکنه بتونم پرداخت کنم
من کلا سه تومن درامد دارم و ماهی 2 تومن اجاره میدم قبل از کرونا اوضاع مالیم خوب بود ولی سر کرونا بیکار شدم هر چی پس انداز داشتم تموم شد و آخرش مجبور شدم برم با موتور کار کنم
فعلا هم که یه دادنامه 3 سکه پیش و هر هفت ماه یه سکه مهریه دارم و یه پرونده نفقه معوقه که کارشناس 36 م تومن کارشناسی کرده و چند روز دیگه همون شعبه جلسه رسیدگی دارم
امکان داره راهنمایی بفرمایید چه باید کرد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
درخواست رفع توقیف مطرح نمایید
می توانیدجهت تعدیل اقساط اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص اقساط دادخواست تعدیل بدهید ودر مورد تلفن اگر اثبات نمایید وسیله کار شما می باسد امکان رفع ان وجودددارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را ارائه بدهید تا بررسی گردد که آیا وسیله امرار معاش است یا خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله درخواست رفع توقیف به ثبت کنید و دادخواست تعدیل اقساط برای دادگاه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درخواست رفع توقیف را از دادگاه بخواهید دادگاه باید مجوز رفع توقیف را بدهد تا چند ماه حکم اعسار را اجرا نکنید نمیتوانید دادخواست تعدیل بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حتما در مهلت مقرر از رای اعسار تجدید نظر خواهی کنید .
اگر فقط همین سیم کارت را دارید درخواست رفع توقیف کنید