مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

باسلام
بنده یک خودرو صفر خریداری کرده که فروشنده وکالت تعویض پلاک داده اما بدلیل اینکه سند خودرو تا یک سال در رهن شرکت می باشد ، امکان انتقال سند تا یکسال وجود ندارد .
با توجه به قانون جدید مبنی بر سند رسمی بودن برگ سبز خودرو ، در صورت تعویض پلاک و گرفتن برگ سبز به نام خریدار ، آیا این موضوع مشکلاتی در پی خواهد داشت یا خیر
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

منظور شما از مشکل مشخص نیست ولی عدم فک پلاک مشکلات عدیده برای شما در پی دارد و به موجب رهن خودرو تا یک سال آینده نیز امکان انتقال سند را ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما مبایعه نامه و وکالت نامه دارید نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما یک قرارداد تنظیم کنید و روش واریزی ها به نام ماک و مشخص باشد حتماا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این مورد مشکلی نیست ولی کلا خرید این ماشینها می تونه عواقبی داشته باشد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باتوجه به در رهن بودن سند خوردرو تا یکسال امکان تعویض پلاک ‌ انتقال برگ سبز و سند به نام خریدار نمی باشد.مسلما اگر به فروشنده اطمینان نداشته باشید مشکلاتی در پی خواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان تعویض پلاک و انتقال برگ‌سبز و گرفتن سند تا یک سال مهیا نیست و این خود مشکل کمی نیست.

یک وکیل

باسلام هنوز قانون اجرایی نشده وبرگه سبز سند مالکیت محسوب نمیشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که مبایعه نامه ای هم تنظیم شده باشد مشکلی بوجود نمی آید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. برای تعویض پلاک و دریافت برگ سبز خودرو ، ابتدا باید فک رهن انجام شود .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نیازمند فک رهن می باشد

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با سلام در واقع هنوز رسما شما مالک نیستید و در زمان اختلاف باید ادعای خود را در دادگاه ثابت کنید.
این مقرره ی جدید هم هیچ مشکلی را حل نکرده و قوانین اداره ثبت مبنی بر الزام تنطیم سند رسمی پابرجاست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با نظر همکارانم موافقم

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

خیر .مشکلی در پی ندارد و فعلا بهترین راهکار است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام مبایعه نامه رسمی تنظیم نمایید تا از مشکلات اتی پیشگیری نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مشکلاتی ممکن است پیش آید. وکالت به تنهایی کافی نیست. مبایعه نامه نیز داشته باشید و فروشنده متعهد به فک رهن شود.

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

با سلام.این موضوع اگه اختلاف لینتون پیش بیاد آره وشرکت ایران خودر یا سایپا که این شرط رهن یکساله گذاشته.شرکت ایران‌خودرو یا سایپا می‌تونه مشکل ساز براتون بشه و برای کسب اطلاعات بیشتر متونید.تماس بگیرید خدمت توضیح بدم

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

خیر مشکلی نداره بعد از فک رهن سند بزنید اختلاف ایجاد شده هنوز مشخص نشده که برگه سبز سند محسوب میشه نباید ریسک کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که قابلیت تعویض پلاک داشته باشد خیر

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
نه همون برگ سبز سند محسوب میگردد