مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
دختر مجرد با مادرم در منزل پدری که به نام مادرم هست زندگی میکنم
مادرم منزل را مشارکتی ساخت و سهم دختر و پسر را 2به 1 اعطا کرد
آپارتمان من و مادرم بزرگتر و تک واحدی است و 3دانگ به نام من و 3دانگ مادرم شد
(آپارتمان سند تک برگ ندارد قولنامه با کد رهگیری است)
مادرم 75 ساله است و مایل است 3 دانگ سهم خود را به نام من کند
چه اقدامی قانونی است؟ که برادرم بعد از فوت مادر ادعای ارث مجدد نکند

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با یک مبایعه نامه دیکر 3دانگ دیگر را به شما انتقال و 2نفر شاهد هم آن را تایید نماید که فروشنده در کمال صحت و سلامت و با اراده و اختیار آن را به شما انتقال داده ایت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تنظیم مبایعه نامه 3 دانگ را به شما واگذار کند و در همان مبایعه نامه اعلام کند ثمن دریافت شد.
در دفتر اسناد رسمی هم اقرار کند 3 دانگ واگذار کردم و ثمن را گرفتم