مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام خسته نباشید
پدر بنده صاحب یک خانه و یک سرقفلی بودند
این خانه و سرقفلی بعد از فوت ایشون تقسیم شد و سرقفلی به صورت وکالتی به من و خونه به صورت وکالتی به خواهرها و مادرم داده شد
سوال اولم اینه که آیا میتونم به تقسیم ارث در دادگاه شکایت کنم؟
و سوال دوم این که میتونم اعتراض کنم که من سرقفلی را نمیخواهم ( به دلیل مشکلات آن) و سهم خود را از خونه میخوام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وقتی تقسیم به تراضی انجام شده وهر کسی نسبت به سهم خودش تصرفات داشته اصل بر صحیح بودن این تقسیم است ولذا دلیلی که بتوانید تقسم را بهم بزنید ظاهرا ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر بین وراث ، تقسیم نامه تنظیم نشده باشد بله میتوانید و
باید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید
یا اگر تقسیم نامه تنظیم شده ولی تقسیم ماترک ، به درستی انجام نشده و سهم بعضی از وراث نسبت به سایر وراث کمتر تعیین شده که شما باید دادخواست ابطال تقسیم نامه را مطرح نمایید و ..