مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

باسلام مدت یکسال و نیم نگهبان مجتمع مسکونی 115 واحده بطور 12ساعته بودم. مبلغی و قراردادی منعقد نشد و مبلغ 950تومن میدادم میگفتن علی الحساب اول سال 1400 روی کاغذ متن دلخواه خود را نوشته من مجبور به امضا و دادن سفته شدم حالا هست ریسه جدید آمده و میگه اعتیاد داری بر فرض اعتیاد داشتن حق اخراج دارن و اگر دارن حقوق و بیمه من طبق قرارداد اونا می‌باشد یا میتوانم شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره کار شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید ( حقوق ماهانه طبق مصوب اداره کار ، بیمه ، عیدی ، پاداش و ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید و مطالبه تمام حق وحقوق خودرانمایید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . از طریق اداره کار و شکایت از هیات مدیره موضوع قابل پیگیری هست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حتما از طریق اداره کار شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر اعتیاد دارید حق اخراج دارن اما حقوق دوذان کارکرد شمارو باید بدهند