مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید بنده مهریه امو گذاشتم اجرا یه خونه داره که اداره ثبت توقیف اش کرده که اونم بامادرش شریک هست دو دانگ به اسم شوهرم هست چهار دانگش به اسم مادرش آیا میشه اون خونه برای مزایده گذاشت یانه . و یه سوال دیگه اون میتونه اون سهم خودش به اسم مادرش بزنه اگه میتونم تکلیفم چیه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیش از توقیف ممکن است منتقل شود
در صورت توقیف هم ممکن است جزء مستثنیات دین محسوب شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اگر مستثنیات دین تلقی نشود کل ملک مزایده خواهد شد.
سند ملک بازداشت شده باشد خیر.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ابتدا سهم ایشان به مزایده گذاشته میشود.وقتی توقیف است امکان نقل و انتقال نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیش از توقیف بله منعی ندارد اما صوری باشد می توانید ابطال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوج در آن خانه ، زندگی نمیکند ، جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف و مزایده از بابت مهریه است
ولی اگر زوج در آن خانه زندگی میکند خیر جز مستثنیات محسوب میشود و زوجه نمی تواند
درخواست مزایده خانه را نماید
بعد از توقیف ملک ، زوج نمی تواند ملک را به دیگری انتقال بدهد ولی قبل از توقیف می تواند ملک را انتقال بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که جزمستثنیات دین باشدقابل توقیف نیست ولی اگر مستثنیات دین نباشدقابل توقیف هست ومیتوانیدملک رامزایده بگذارید،قبل ازتوقییف میتواندملک رابه دیگری منتقل نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که جز مستثنیات دین نباشد قابلیت مزایده دارد یعنی تنها ملک برای سکونتش نباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در آن خانه ساکن است و ملک دیگری ندارد جز مستثنیات دین محسوب می‌گردد و رفع توقیف می‌گردد در غیر این صورت قابل توقیف وبه مزایده می رود
قبل از توقیف قابل انتقال می باشد

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام ، سهم همسر شما قابل توقیف هست به شرطی که بیش از یک خانه داشته باشد اگر همین یک خانه را دارد ودر آن سکونت دارد از مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

به نظر میرسد بعنوان مستثنیات دین محاسبه شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که جز مستثنیات دین نباشد قابلیت مزایده دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر جز مستثنیات دین تلقی نشود بله قابل توقیف ومزایده است