مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام من از طریق ... دنبال کار بودم ی آگهی بود ک فروش ارز دیجیتال فقط واتساپ جواب میدادن بهم گفتن شماره کارتم بدم و بیتستان ثبت نام کنم تا بشم یکی از کارکنان توجیه کردنم ک کار قانونی هستش اما بعد 2 روز پلیس فتا تماس گرفتن ک حسابم بستن بهشون گفتم من بلاک کردن خیلی میترسم من آگاهی کافی نداشتم الانم ندارم چند باری ب حسابم پول واریز کردن فقط ب اسم من هم خرید و فروش کردن خیلی میترسم من اصلا نمیدونم چی شده چرا و چطور سواد ابتدایی دارم ب خاطر هزینه سونو گرافی و آزمایش بارداری دنبال کار بودم همسرم کرونا گرفته بود مشکل مالی پیدا کرده بودیم الان از ترس دارم سکته میکنم
من چکار کنم باردارم ب خاطر هزینه سونوگرافی و آزمایش دنبال کار در منزل بودم ب من گفتن پلیس فتا حواسش هست من خیالم راحت شد نمیدونستم الان دارم از ترس سکته میکنم از سادگی من سو استفاده کردن الان چه کنم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

از مشاوره تلفنی سایت میتوانید استفاده کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پنل مشاوره تلفنی از مشاوره استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نگران نباشید سو نیت شما وفقد علگ واطلاع شما باعث میشود که از این وضعیت خارج بشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید حتما حضورا در پلیس فتا مراجعه نمایید و دلائل خود را بیان نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری مراجعه کنید و همین توضیحات را آنجا بیان کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
نگران نباشید حضوری توضیحات لازم را ارائه دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای پیگیری این موضوع به پلیس فتا مراجعه کنید برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما پیگیری حضوری کنید و نگران نباشید و دلایل خود را کامل برای مامورین شرح دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توضیحات خود را برای پلیس فتا بیان کنید و اصلا نگران نباشید.