مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام ، وقت بخیر، پنج ماه پیش با دختری اشنا شدم و قبل از عقد به من گفته بود که بواسطه ورزش بکارت خود را از دست داده ام و من نیز باور کردم و پس از دو ماه عقد کردیم و در این مدت 2 بار با او رابطه زناشویی داشته ام و پس از الان متوجه شدم که از طریق نامشروع بکارت خود را از دست داده و این امر اثبات شده است که دروغ گفته با این اوصاف تکلیف فسخ نکاح چه میشود ؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اصل در عقد نکاح لزوم است. صرف دروغگویی ایجاد حق فسخ نمی‌کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. فسخ نکاح سخت است
و در اینجا امکان پاسخ نیست
در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود صرف دروغگویی ایجاد حق فسخ نمی‌کند باید بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه جنابعالی از وضعیت مذکور مطلع بودید و با ایشان ارتباط برقرار نموده اید و عقدمنعقد گردیده است لذا برای شما ایجاد فسخ نخواهد شد و صرفاً می‌تواند از باب طلاق اقدام نمایید