مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن داشتن پرده بکارت

با سلام
اگر شخصی قبل از عقد بگوید باکره هست و نامه بیاورد
و بعد از عقد مشخص شود که باکره نبوده و دروغ گفته و نامه هم به اصرار از دکتر گرفته هست
آیا امکان فسخ عقد وجود دارد؟ایا مهریه بازم تعلق میگیرد یا ن؟

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام. در صورت اثبات موضوع حق فسخ نکاح برای زوج بوجود خواهد آمد. با وقوع فسخ نکاح به زوجه مهریه تعلق نمیگیرد. لیکن چنانچه رابطه زناشویی بین زوجین برقرار شده باشد در صورت اثبات و مطالبه زوجه به نامبرده مهرالمثل تعلق خواهد گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زوج میتواند فسخ نکاح کند و هم به جهت تدلیس شکایت کیفری بنماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعلام فسخ فوری است به محض اطلاع باید زوج فسخ می کرد اگر مدتی گذشته و زوجین با هم مراوده داشته اند به معنی اسقاط حق فسخ است .
در فسخ مهریه تعلق نمی گیرد و در صورت مواقعه و فسخ به زن مهر المثل تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج میتواند نکاح را فسخ و مهریه تعلق نمی گیرد و اگر شکایت کند مجازات نیز دارد.
بهتر است با هم توافق کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ابتدا بایستی گزارش خلاف واقع پزشک را اثبات تا علیه پزشک تشکیل پرونده و سپس با استناد به گزارش خلاف واقع پزشک نسبت به فسخ نکاح اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قابل اثبات نیست و برای فسخ نکاح ، شرایط خاصی باید محقق بشود