مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام
آیا بعد از 15 ماه عقد زوج می تواند به دلیل عدم بکارت فسخ نکاح بزند و معمولا رای دادگاه به چه صورت است ؟ ممنون ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به اولین تاریخ نزدیکی دارد اگر 15 ماه پیش نزدیکی کرده وتا الان نیر چندین بار نزدیکی ادامه داشته الان نمیتواند ادعای عدم بکارت دهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درصورت داشتن رابطه زناشویی خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید ارتباط جنسی برقرار شده است
دور از ذهن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت وقوع نزدیکی خیر رد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که زوج چه زمانی از این موضوع اطلاع پیدا کرده است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت خاصی از جمله بیماری زوجه و وووو داشتخ باشد تا فسخ نکاح قابل پذیرش دادگاه باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خبر طبق قانون فسخ نکاح فوری است
و بعد از گذشت 15 ماه از ایحاد رابطه زناشویی ، دادگاه فسخ نکاح را نخواهد پذیرفت مگر زوج اثبات نماید که رابطه زناشویی ، به تازگی انجام شده و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پیرامون قضیه دارد و نیاز به گفتگو هست می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگرسالم بودن بکارت شده باشد یا بر مبنای سلامت آن منعقد شده باشد امکان پذیر است در غیر اینصورت خیر مضافا اینکه خیار فسخ فوری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معمولا فسخ در این مورد بعد گذشت یک سال رای داده نمی‌شود