مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

ذکر عنوان دوشیزه قبل از نام زوجه در عقدنامه دال بر باکره بودن است ؟
در صورتی که بعد از چند سال عقد و قبل از ازدواج اختلاف بوجود اید و زوجه در دادگاه اعلام نماید باکره نیست و زوج نیز تا بحال تمکین خاص نشده باشد و اعلام کند که از طرف زوجه تمکین خاص نشده
و در جلسه نفقه معوقه متوجه عدم باکرگی زوجه شده ولی قاضی بدون توجه به عنوان این موضوع حکم صادر کردند.
آیا تدلیس در ازدواج قابل اثبات است و چگونه باید دادخواست داد و آیا منجر به فسخ نکاح خواهد شد ؟
در این صورت تکلیف نغقه معوقه و جاریه و مهریه زوجه چگونه است ؟
ضمن اینکه
1 - دادنامه پرداخت 30 م بابت نفقه معوقه صادر شده و فرصت اعتراض دارد
2 - اعسار مهریه پذیرفته شده و در تجدید نظر جهت تعدیل حکم قطعی گرفته
3- محکومیت زوجه به الزام به تمکین صادر شده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان تدلیس میتوانید شکایت کنید ولی باید بتوانید اثبات کنید کنید که زوجه از شما تمکین نکرده و به محص اطلاع از این قضیه باید فوری اقدام میکردید وزمان را از دست نمیدادید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . هر گاه شوهر در اثر تدلیس با زنی غیر باکره ازدواج کند و از حق فسخ نخواهد یا نتواند استفاده کند می تواند تفاوت بین مهر باکره و غیرباکره را به عنوان خسارت از فریب دهنده به عنوان خسارت بگیرد و اگر مهر نداده و فریب دهنده خود زن است می تواند مابه التفاوت را از مهر کسر و بقیه را به زن بپردازد.می توانید بابت تدلیس در نکاح اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فسخ نکاح شرایط خاصی دارد که باید بررسی گردد