مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
ما 9 فرزند هستیم 3 خواهر و 6 برادر که پدرم در زمان حیات خود همه ارث رو با کاغذ دست نویست و امضای چند پیرمرد به 6 پسر فروخته هست و پسرها فقط چند تیکه از زمین ها را سند کردن
1-ایا مابقی قابل تقسیم بین همه هستند؟
و مادرم یک ساختمان تجاری را به صورت شراکتی نصف با دوتا از برادر هام ساختن ولی سهم خود را تقسیم نکردن و که کل ساختمان 2500 متر میشود
برادرها سهم ما را میگویند میخریم ولی ما نمیخواهیم بفروشیم و بر اساس متراژ با ما تقسیم میکنند که تفاوت قیمت بسیاری با واحد های خودشان دارند
چونه میشود تقسیم کرد؟
و آیا درخواست ماترک در دادگاه بدهیم و نخواهیم که ملک به فروش برسد و بر طبق قیمت تقسیم شود امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام روز بخیر ، لازمه پاسخ دادن به سوالات متعدد شما مشاهده مدارک شماست اگر تهران تشریف دارید تشریف بیارید دفتر، یا اینکه از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی مدارک و گفتمان است از طریق مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمینهایی که پدرتان فروخته هر چند هنوز برادران سند نزدند ولی متعلق به انهاست در مورد اموال شراکتی مادر بله میتوانید تقسیم را از دادگاه بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به رویت مدارک است با دادراه در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
اگر پدر در زمان حیات زمین ها را به فرزندان فروخته باشد ، این زمین ها دیگر جز ماترک محسوب نمیشود و شما نمی توانید ادعایی داشته باشد مگر
در قرارداد شرطی ذکر شده باشد یا قرارداد صحیح تنظیم نشده باشد
ولی در مورد زمین های مادر ، شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید تا

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما ابتدا باید انحصار وراثت کنید بعد تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر در زمان حیات زمین ها را به فرزندان فروخته باشد ، این زمین ها دیگر جز ماترک محسوب نمیشود.